Musicalles!

Musicallessen voor Jongeren in Dalfsen:

Een Onvergetelijke Reis naar de Lion King

In de tweede week van januari starten er musicallessen voor jongeren in Dalfsen. Met als hoogtepunt een betoverende uitvoering van de geliefde musical 'The Lion King', belooft dit programma een onvergetelijke ervaring te worden voor de deelnemers.

 

De lessen zijn bedoeld voor jongeren in de leeftijdscategorie van 10 tot 18 jaar en vinden plaats op de woensdag van 18.30 uur tot 20.00 uur. De locatie: Muziekvereniging Excelsior Dalfsen, Emmastraat 10 Dalfsen

 

De kers op de taart zal plaatsvinden in Theater Stoomfabriek, waar de jonge talenten hun opgedane vaardigheden zullen vertonen in een magische uitvoering van 'The Lion King'. Het belooft een spektakel te worden dat het publiek zal betoveren en ontroeren.
Datum voorstelling: 8 juni 2024

 

Aanmeldingen voor dit onvergetelijke avontuur worden geaccepteerd tot en met 20 december. De lessen zullen een duur hebben van vijf maanden, waarbij deelnemers zullen worden ondergedompeld in de wereld van musicals.

 

De totale kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 210,-, inclusief kostuums, grime en decor. 

 

Om het programma te laten doorgaan, is er een minimaal aantal van 15 enthousiaste deelnemers nodig. Het maximale aantal deelnemers is beperkt tot 25 om een optimale leerervaring te garanderen.

 

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij dit onvergetelijke avontuur dat jongeren in Dalfsen de mogelijkheid biedt om hun talenten te laten schitteren in 'The Lion King'!

Praktische informatie:

Start: woensdag 10 januari 2024

Tijdstip: 18.30 uur - 20.00 uur

Locatie: Muziekvereniging Excelsior Dalfsen, Emmastraat 10

Kosten: € 210

Uitvoering: 8 juni 2024, Theater Stoomfabriek

Leeftijd: 10 tot en met 18 jaar

 

Meer informatie over de musical les?
Neem contact op met onze docent:
Esmé Spijker: 06 401 747 43