Docenten


Sieske Luiken

Mijn naam is Sieske Luiken. Al jaren heb ik gedroomd  van mijn eigen dans en theaterschool. Die droom is in mei 2019 werkelijkheid geworden; ik ben samen met Emmelie en Sofieke de oprichter en eigenaresse van Studio Ses. Ik geef nu zo'n 10 jaar dansles. Ik wilde me graag verder ontwikkelen in het lesgeven en in aanraking komen met nieuwe dansstijlen en technieken. Daarom ben ik in 2012 begonnen aan de Utrechtse Dans Academie, die ik in 2015 heb afgerond. Op de Academie heb ik verschillende danstechnieken/stijlen en didactiek geleerd die ik nu toepas in mijn lessen. Daarnaast ben ik ook werkzaam als pedagogisch medewerker in een kinderdagverblijf en kan ik ook mijn kennis vanuit daar inzetten in onze dansstudio.
Samen met ons veelzijdige team vinden wij het belgangrijk om onze leerlingen te enthousiasmeren en het gevoel te geven dat ze bij ons ook een sestra (zus) zijn.


Sofieke Luiken

Hoi! Mijn naam is Sofieke Luiken en ik ben 23 jaar.
In 2016 heb ik mijn Lesuire en Hospitality Executive diploma behaald en vanuit hier ben ik de recreatiebranche ingerold. Inmiddels heb ik zes jaar ervaring opgebouwd binnen het recreatiewerk en kindertheater. Ik haal ontzettend veel energie uit de enthousiasme van het kind, en voel mij nergens anders zo thuis als op het podium. Naast het spelen van kindertheatervoorstellingen geef ik workshops bij verschillende (V)MBO opleidingen om studenten de fijne kneepjes van het vak te leren voor in het werkveld. Nu onze droom werkelijkheid is geworden heb ik ontzettend veel zin om samen met mijn zussen, Sieske en Emmelie, aan de slag te gaan om passie, energie en enthousiasme over te brengen aan jong en oud!


Esme Spijker

Ik ben Esmé Spijker, 24 jaar en ben theaterdocent. In 2014 ben ik afgestudeerd van de opleiding Artiest Drama aan het Deltion college. Ik geef sinds mijn 17e theaterles aan verschillende leeftijden. De afgelopen jaren heb ik met verschillende organisaties samen gewerkt om het gewenste resultaat te behalen. Ik heb altijd verschillende workshops gegeven en speel daarnaast ook typetjes. Als je bij mij op les komt kun je energieke en variërende lessen verwachten en ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis. Ik ben een enthousiaste docent die samen met de groep het beste resultaat wil neerzetten. Daarbij staat plezier altijd voorop.


Suus Schrijver

Ik ben Suus Schrijver, 25 jaar en ben theater- en hiphopdocent. In 2018 heb ik de opleiding theaterdocent afgerond, aan ArtEZ in Zwolle. Ongeveer 10 jaar geleden gaf ik mijn eerste danslessen aan jonge kinderen. Inmiddels houd ik mij sinds 4 jaar vooral bezig met het trainen van hiphop wedstrijdgroepen. Mijn leerlingen hebben te maken met een enthousiaste, betrokken, oprechte en gepassioneerde docent, die het belangrijk vindt dat niets te gek of fout is. Ik combineer graag theater oefeningen met hiphop, om te werken aan bijvoorbeeld expressie, intentie en beweging. In mijn lessen word je uitgedaagd om uit je comfortzone te treden, om hierdoor jouw kwaliteiten optimaal te kunnen ontwikkelen.


Marissa Stiekema

Hoi! Ik ben Marissa Stiekema en ik ben 26 jaar. In 2015 heb ik de dansacademie in Utrecht afgerond. Hier ben ik modern/ jazz en klassiek geschoold. Na mijn opleiding ben ik klassiek ballet les gaan geven aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 10. En moderns jazz aan jongeren en volwassen. Zelf dans ik al sinds mijn 4de klassiek ballet en vind het ontzettend leuk mijn passie door te geven aan mijn leerlingen. Wat ik mijn leerlingen mee wil geven is plezier in dans, techniek, creativiteit en improvisatie. Ik hoop je te zien in 1 van mijn lessen!


Dion Legebeke

Mijn naam is Dion Legebeke, ik ben 20 jaar oud en ik geef al zo'n 8 jaar, met heel veel plezier,  Hiphop-lessen aan alle leeftijden. Ik dans als sinds ik me kan herinneren en voor mij was t dus vanzelfsprekend om hier volop mee aan de slag te gaan. In 2014 ben ik begonnen met mijn studie aan de dansacademie, en deze heb ik dan ook succesvol afgerond! Daarnaast ben ik leadzangeres in m'n eigen Rockband.
De laatste paar jaren train ik vooral veel wedstrijdgroepen. Dit doe ik met passie en heel veel plezier. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, er ruimte is om je skills te verbeteren en dat NIETS raar of gek is. Met elkaar proberen we het onderste uit de kan te halen en keihard te werken om uiteindelijk iets heel moois neer te zetten!


Amber Lubbers

Hallo ik ben Amber Lubbers, ik ben 15 jaar en ik ben sinds kort bezig met dansles geven. Ik ga inmiddels over naar vwo 5 in Ommen en ben al 2 jaar bezit met dansles geven in de stijl Hip Hop. Het begon allemaal met een maatschappelijke stage en afgelopen jaar gaf ik samen met Sieske les. Toen ik klein was, was ik zelf altijd al een leergierige en enthousiaste dansleerling. Ik zou graag dit enthousiasme willen overbrengen in mijn lessen.


Lars Jansen

Mijn naam is Lars Jansen. Ik studeer in Nijmegen voor pedagoog en leerkracht. Mijn passie is al heel lang theater en musical. Ik volg inmiddels zo´n 9 jaar musicallessen en heb in verschillende kleinschalige musicals mee mogen spelen. In de schoolvakanties verzorg ik langere tijd kindertheater en animatie op een grote camping in Nederland. Bij Studio Ses voer ik samen met Sofieke kindertheater op en geven we kindertheaterworkshops. Ik hoop dat jullie veel plezier gaan maken bij Studio Ses en hopelijk tot snel!


Fleur vd Brenk

Ik ben Fleur, 17 jaar en ik studeer aan de Calo op windesheim. Hou heel erg van dansen, doe dit al bijna mijn hele leven. Kan hier goed mijn gevoel in kwijt, ook bij sporten in het algemeen. En ik ben blij dat ik dat nu kan doorgeven aan leerlingen. 

Onze nieuwe hiphop docent Fleur start haar eerste dansgroep in Hoonhorst! Na meerdere workshops al te hebben gegeven en met andere docenten meegeholpen te hebben gaat ze nu zelf aan de slag! Fleur is 17 jaar, danst al heel wat jaren en stond o.a. het afgelopen jaar op het EK Hiphop! Doe jij mee met haar lessen? Geef je op!


Sabine Drost

Mijn naam is Sabine Drost en ben 20 jaar. Ik zit nu in mijn examenjaar van de dansopleiding ‘CICK’ in Zwolle. Mijn passie ligt al sinds ik jong ben bij dansen, ik begon met dansen bij een amateurschool op Terschelling. Door mijn docent die ik daar had ben ik mij gaan verdiepen in dansopleidingen en ben ik er zelf 1 gestart. Mijn passie ligt bij modern/jazz en commercieel vind ik ook erg inspirerend. Ik vind dansen erg leuk, dus ik hoop door les te geven mijn passie en enthousiasme door te geven. Maar ook sta ik altijd open om nog te mogen leren van mijn leerlingen.


Emmelie Luiken

Mijn naam is Emmelie Luiken en ik heb 13 jaar dansles ervaring en diverse wedstrijd groepen getraind.  Ik ben bedenker van het musicalkamp wat al 10 jaar georganiseerd wordt! Daarnaast heb ik meerdere musicals en theaterstukken geschreven en geregisseerd.  Ik heb showdans en musical ervaring opgedaan in Zuid-Frankrijk. Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool Windesheim te Zwolle voor de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming (tegenwoordig Social Work). Binnen Studio Ses ga ik bezig met administratie, website, Social media, organisatie en ben ik vertrouwenspersoon binnen Studio Ses.