Peuter dans


Leeftijd: 2,5 a 3 tot 4 jaar.

Er is niets leuker dan dansen! Daarom kun je ook niet vroeg genoeg beginnen om je dansschoenen aan te trekken en onder professionele begeleiding, je eerste dans te leren. Rennen, springen, rollen, kruipen, duiken, vallen en weer opstaan! Kleine kindjes zijn constant in beweging terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken.

Een olifant met heel dikke billen die ongelooflijk hard stampt, of een heel lief klein ballerinaatje dat op haar teentjes loopt. Tijdens de lessen leren de kindjes spelenderwijs hun lichaam kennen, door te bewegen op muziek. Maar dansles met peuters gaat verder dan dat. De kinderen ontwikkelen taal, coördinatie en muzikaliteit.

Iedere maand behandelen we een ander thema. Bijvoorbeeld het circus, de kinderboekenmaand of de dierentuin. Maar we hebben ook een heuse toverpot die soms even tevoorschijn komt. Stop je vinger erin en je kan niet meer stil staan. Dansen maar!

Aan het einde van de les kiezen we een dansspelletje. Dit kan bijvoorbeeld Tsjoe Tsjoe Wa, Hockey Cockey of de stopdans zijn. Iedere week weer een andere verrassing! En met het laatste beetje energie starten we daarna nog een echte discofeest! Met discolampen en een schitterende glitterbol. We gaan uit ons dak op K3, Mega Mindy en Piet Piraat en nog veel meer!
Kom jij jezelf bewonderen voor onze prachtige grote spiegelwand? De dansvloer is voor jou!

Tijdens de peuterdanslessen kunnen de ouders wachten in de wachtruimte. De kindjes volgen de lessen dus zelfstandig. U kunt uw peuter volgen via de schermen die in de wachtruimte hangen. Zo kunt u iedere pirouette van uw superster live meemaken.