Baby dans


Leeftijd: 6 maand t/m 1,5 jaar

Lekker bewegen op muziek, samen met je kleintje!

Daar ga je, samen met je baby swing je de ruimte door. Wat zullen jij en je baby er van genieten! Je baby ontwikkelt zich in een razend tempo! Je ziet je kindje iedere dag groeien.

Spelen en bewegen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Babydans is een leuke manier om samen met je kindje te ontdekken, te swingen, dansen, muziek maken, bewegen, zingen en lekker gek te doen. In iedere les zal je kindje groeien en krijg je alle lessen mee naar huis; zodat je er lekker mee verder kunt!

Inhoud van de lessen

In iedere les wordt er gewerkt a.d.h.v. een thema. Het thema wordt iedere week van tevoren besproken zodat je weet waar je aan toe bent. Verschillende onderdelen zijn:
- Baby dansen in een draagdoek; wij laten juist mama of papa in deze les swingen zodat het kleintje heerlijk kan genieten van mama's of papa's hartslag, ritme en de swingende bewegingen. 
De les is niet oudbollig en suf, maar er worden juist de leuke hits van nu gedraaid! En zo heb jij ook weer lekker je beweging gehad.

- Voorlezen! Aan de hand van een verhaal worden er bepaalde bewegingen en opdrachten uitgevoerd. Je baby kan lekker voelen, kroelen en bewegen. Spelenderwijs, lief en goed voor de ontwikkeling van je kleintje!

- Baby Fitness, Je baby is de hele dag door in beweging, de wereld is een grote ontdekking, en elke dag wordt de wereld een stukje groter. Door al zijn zintuigen te gebruiken (kijken, voelen, luisteren, en ruiken) wordt het een groot feest!

Luister naar je kindje, even rustig aan doen? Helemaal prima. Jij en je kindje staan centraal in deze les. We vinden het belangrijk dat je kindje nooit overprikkeld raakt en jullie juist echt tijd voor elkaar hebben. 

Structuur van de lessen

De acht lessen zijn elk uniek in hun opzet maar volgen wel een vaste opbouw.  
De vijfenveertig minuten durende lessen zijn daarom divers, maar erg herkenbaar voor jou en je baby.