MBO kindertheater workshop


Studenten die voor stage of een schoolopdracht kindertheater moeten spelen? 
Boek nu een workshop bij Studio-Ses en ervaar deze leuke, maar vooral leerzame dag!

 

Naast kindertheater voorstelling op locatie bieden wij ook workshops aan op MBO scholen voor de opleidingen theater, sport- en recreatie. Tijdens deze training gaan de studenten, onder leiding van twee professionals, zelf aan de slag met kindertheater en zullen zij de fijne kneepjes van het vak leren.


Wat houdt de workshop in?
De workshop wordt geopend met een hilarisch, vermakelijk en professioneel voorbeeld van kindertheater. Vervolgens wordt er samen met hen gereflecteerd op de voorstelling en bespreken wij punt voor punt alle do’s en dont’s van het kindertheater, zodat iedereen een duidelijk beeld heeft van (meleef) kindertheater.

Wij zullen alle informatie aan ervaringen koppelen naar praktijk, zodat het nog beter voor te stellen is. Het bespreken van de theorie zal ongeveer 30 tot 45 minuten duren, daarna is het tijd voor de studenten om zelf aan de slag te gaan.

De student:

  • Werkt in tweetallen aan een uitgeschreven verhaallijn waar zij hun eigen draai aan geven.
  • Maakt met eigen meegenomen kleding zijn/haar kindertheater typetje
  • Krijgt tips en tops na afloop van de voorstelling
    De tips en tops doen wij na afloop altijd zo positief mogelijk. Wij zijn er niet om de studenten te vertellen wat zij niet goed doen, maar wat de volgende keer wellicht beter werkt of uitpakt.

 

Wat leveren wij?

  • 2 professionals die een half uur kindertheater spelen
  • Aansluitend theorieles over kindertheater
  • Uitgeschreven kindertheater verhaallijnen (voor alle studenten)
  • Muziek box
 
Bent u benieuwd naar onze prijsopgave, heeft u vragen en/of interesse? Mail dan naar info@studio-ses.nl of bel met Sofieke Luiken: 0637440183