Hiphop/streetdance


Hiphop en Streetdance zijn de meest populaire dansvormen van deze tijd. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe elementen die tot een complete danscombinatie worden uitgebouwd. Het gaat van eenvoudig tot ingewikkeld. Hiphop en Streetdance zie je veel in videoclips. De muziek bestaat uit Rap, R&B, House en Funk. De muziek en de trendy bewegingen vormen een stoere vorm van bewegen. De lessen bestaan uit kracht en stretchoefeningen, maar vooral veel danscombinaties. Dynamisch, los, strak, maar altijd intensief. De les wordt gegeven vanaf 5 jaar en er is geen maximum leeftijd. Naast een reguliere Streetdance/Hiphop les bieden wij speciale lessen voor gevorderden. 

Voor de selectie- en demogroepen worden er ieder seizoen selectie/auditie dagen georganiseerd. Hierin krijg je een choreografie aangeleerd waarna de docenten kijken of je deze goed kunt oppakken en of je het niveau makkelijk mee kunt komen. Met de selectie- en demodagen zul je regelmatig optredens en wedstrijden gaan doen.

Ook de recreatieteams zullen mee doen aan wedstrijden en optredens. De recreatieteams zijn voor iedereen toegankelijk. De wedstrijden worden gedaan met alle groepen vanaf 10 jaar in Nieuwleusen en vanaf 9 jaar in Dalfsen.
In de groepen jonger dan bovenstaand wordt er niet mee gedaan aan wedstrijden, maar wel aan optredens.

 

Zie ons lesrooster waar en wanneer we les geven.